Ελληνική Ένωση Αϊκίντο / HELLENIC AIKIDO UNION (HAU)
18/08/2016
Koushikan Dojo at Berlin 2016
14/09/2016
Ελληνική Ένωση Αϊκίντο / HELLENIC AIKIDO UNION (HAU)
18/08/2016
Koushikan Dojo at Berlin 2016
14/09/2016

Ο Michel Erb Σενσέι, 6. Dan Aikikai Hombu είναι στενός μαθητής του Christian Tissier Σίχαν καθώς και ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής του Αϊκίντο.

Ο Michel Erb Σενσέι θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Γάλλους αϊκιντόκα της γενιάς του και έχει γίνει γνωστός για το στυλ της κίνησης του, που συνδυάζει την ευλυγισία με την τεχνική ακρίβεια. Διδάσκει ένα δυναμικό Αϊκίντο χωρίς καθόλου βία. Στο κέντρο της εξάσκησης του είναι η πρόκληση για την εναρμόνιση με την επίθεση. Ο Michel Erb Σενσέι είναι ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος της Ελληνικής Ένωσης Αϊκίντο.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Michel Erb στην επίσημη σελίδα του στο διαδίκτυο:http://www.michelerb.com/


Michel Erb Sensei, 6. Dan Aikikai Hombu is a direct student of Christian Tissier Shihan and a
professional Aikido instructor.

Michel Erb Sensei is considered among the most acknowledged French Aikidokas of his generation and has become known for a style of movement that combines suppleness with technical precision. He teaches a dynamic Aikido without brutality. At the center of his work is the challenge to harmonize with the attack. Michel Erb Sensei is the technical director and supervisor of the Hellenic Aikido Union.

You’ll find more information about Michel Erb on his official internet page: www.michelerb.com

michel

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *