Νέο Τμήμα

Baby Sport Activities

Το νέο τμήμα BABY SPORT ACTIVITIES, στην σχολή Aikido Koushikan dojo - Peiraeus προσκαλεί τα παιδιά (ηλικίας 3-5 χρόνων) να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές συμμετέχοντας σε δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα της ηλικίας τους.

Το Τμήμα...


Πρόκειται για ένα κέντρο απασχόλησης δημιουργημένο με αγάπη μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν μέσα από το ελεύθερο παιχνίδι να θέσουν τις βάσεις για μία λαμπρή σταδιοδρομία στο χώρο του αθλητισμού, ενώ μέσα από υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές, κινητικές δραστηριότητες, προάγεται η καλλιέργεια των φυσικών τους κλίσεων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκμάθηση κινητικών δεξιοτήτων όπως μετακίνησης, σταθεροποίησης και χειρισμού, μέσα από το παιχνίδι ενθαρρύνουμε τα παιδιά να εξασκήσουν και να βελτιώσουν όλες αυτές τις δεξιότητες. Αυτή η ποικιλία δραστηριοτήτων θα βοηθήσουν το παιδί σας να αναπτυχθεί και να μάθει διασκεδάζοντας και αλληλεπιδρώντας με άλλα παιδιά. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε ασφαλές και υγειές περιβάλλον, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.